با این کار انرژی خود را به حداکثر برسانید-راهبرد معاصر
آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات

با این کار انرژی خود را به حداکثر برسانید

یک کارشناس ارشد تغذیه به تشریح فواید صرف وعده صبحانه و مضراتی که به دنبال حذف این وعده غذایی به وجود می آید، پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی اشرف رشیدی، با اشاره به اهمیت وعده صبحانه گفت: وعده صبحانه نقش موثری در تامین انرژی روزانه بدن و ایجاد نشاط روزانه دارد.

 

وی افزود: صرف این وعده همچنین نقش موثری در کاهش وزن دارد، چرا که افرادی که صبحانه کامل میل کرده باشند در طول روز تمایلشان به صرف میان وعده ها و تنقلات شیرین و ... کمتر می شود.


رشیدی گفت: تحقیقات نشان می هد افرادی که صبحانه نمی خورند تا 40 درصد نسبت به سایر افرادی که وعده صبحانه را به صورت منظم در برنامه دارند، مصرف شکلات و شیرینی و نوشیدنی های گازدار در آنها بیشتر است و همین امر زمینه ساز ابتلا به دیابت و چاقی در این افراد است، بنابراین با صرف وعده صبحانه تا حد زیادی می‌توان از ابتلا به دیابت و چاقی جلوگیری کرد.

 

این کارشناس ارشد تغذیه گفت: تحقیقات نشان می دهد که صرف وعده صبحانه تا 30 درصد احتمال ابتلا به دیابت نوع دو را در افراد کاهش می دهد.

رشیدی صرف وعده صبحانه را برای کودکان از اهمیت بیشتری برخوردار دانست و افزود: عدم صرف وعده صبحانه موجب اختلال در رشد کودکان شده و رشد ذهنی آنها را کاهش می دهد.

 

وی افزود: همچنین عدم صرف این وعده در تمامی افراد موجب کاهش تمرکز و بهره هوشی می شود و کاهش انرژی را به دنبال دارد.

این کارشناس ارشد تغذیه به تاثیرات عدم صرف وعده صبحانه بر روی رفتار و اخلاق افراد هم اشاره کرد و افزود: افرادی که این وعده را صرف نکرده اند بطور معمول بی حوصله بوده و شادی و نشاط کمتری دارند.

 

رشیدی گفت: با توجه به این مضرات توصیه می شود افراد و بویژه کودکان حتما وعده صبحانه را صرف کرده و به این وعده اهمیت بدهند.

وی یادآور شد: وعده صبحانه باید در ساعات اولیه صبح صرف شود و نباید آن را به نزدیک ظهر موکول کرد.

 

رشیدی گفت: همچنین نوع مواد مصرفی در وعده صبحانه بسیار حائز اهمیت است و افراد باید از خوراکی های مفید و پرانرژی و پر پروتئین مانند تخم مرغ، انواع لبنیات کم چرب و نان و غلات سبوس دار در این وعده استفاده کنند.


این کارشناس تغذیه گفت: تخم مرغ آب پز یک خوراکی مفید برای صبحانه است، چرا که حاوی بسیاری ویتامین ها و 9 اسید آمینه ضروری است و نقش مهمی هم در تامین پروتئین بدن دارد.

 

وی افزود: افرادی هم که اضافه وزن ندارند می توانند از کره بادام زمینی و نان در وعده صبحانه استفاده کنند.

رشیدی لبنیات کم چرب مانند شیر و ماست پروبیوتیک را هم برای وعده صبحانه بسیار مفید دانست و افزود: این مواد ضمن تامین پروتئین و کلسیم، به دلیل وجود باکتری های پروبیوتیک برای کاهش نفح دستگاه گوارش مفید هستند.

 

این کارشناس ارشد تغذیه نان و غلات سبوس دار که حاوی فیبر و ویتامین گروه B بوده و نیز خرما که انرژی بالایی دارد را برای وعده صبحانه مناسب دانست.



وی افزود: همچنین افراد می توانند از لوبیا، عدسی، شیربرنج و انواع آش هم در این وعده استفاده کنند.

وی یادآور شد: استفاده از خوراکی هایی که شیرینی بالایی دارند و نیز استفاده از غذاهای پرچرب و سوسیس و کالباس در این وعده به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده